Wat maakt koffie lekker?

Elke dag opnieuw doen we ons best om onze producten en diensten aan te passen bij de wensen van onze klanten. We zijn blij om jou te mogen verwelkomen als lid van onze community en we zijn zeer benieuwd om te horen wat jouw mening is op het gebied van verpakking, je favoriete koffiekopjes en of je misschien idee├źn hebt voor nieuwe producten.

Binnen je account kun je zien aan welke onderzoeken je deel kunt nemen. Door vragenlijsten in te vullen, leren we je steeds beter kennen en kunnen we steeds beter zorgen dat we je uitnodigen voor onderzoeken die voor jou interessant zijn.

Er wacht nu een onderzoek op je, waarin je meer kunt vertellen over wat voor jou een kop koffie, een goede kop koffie maakt.

Ja, breng me naar deze vragenlijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *